Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Biodanza vakantie in Zuid Spanje

9 augustus @ 18:00 - 16 augustus @ 10:30

biodanza vacation in Spain with Love in motion

Wow, een week lang dansen op een supermooie vakantiebestemming in Zuid-Spanje!

Ben je ook al lekker bezig met wat je in de zomervakantie gaat doen?
Wij wel!

Wij gaan naar Milagro de Algar waar Rebekka en Bas een Finka hebben omgetoverd tot een prachtig retraitecentrum. Ze hebben mij uitgenodigd om daar van 9-16 augustus een biodanza-retraite te komen geven. En daar hoefde ik uiteraard niet lang over na te denken!

Het wordt een onvergetelijke week waarin we in de ochtend en vroege avond gaan dansen en overdag heerlijk kunnen genieten van de mooie omgeving.
Daarnaast biedt mijn lief Jaap opstellingen aan. Uit ervaring weet ik hoe waardevol zijn begeleiding is als je met een vraag rondloopt.

Al je zintuigen zullen uitgebreid gestreeld worden!

Er is plek voor 14 deelnemers, dus wees er snel bij. Op de website van Rebekka en Bas kun je bekijken hoe hun centrum eruit ziet en uit welke accommodaties je nu nog kunt kiezen. Ook vind je daar de prijzen en meer praktische informatie en kun je je aanmelden:

Biodanza retreat august 2024

Milagro de algar ligt aan de Costa de la Luz, een geliefde vakantiebestemming voor Spanjaarden uit het binnenland omdat er altijd een aangenaam briesje waait en het een paar graden koeler is dan in de binnenlanden. “Het is er heerlijk zomers maar niet te heet”, aldus onze gastvrouw Rebekka.

Heb je vragen over de vakantie? Of zou je het fijn vinden om er samen met anderen naartoe te reizen? Spreek me aan! Mail naar in**@lo**********.nl of bel of app naar 06 25007217.

Ik heb er al superveel zin in….. dansen in Spanje! Zie ik je daar?

 

Gegevens

Begin:
9 augustus @ 18:00
Einde:
16 augustus @ 10:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Milagro de Algar
Quintas de Algar
Vejer de la Frontera, Cádiz 11150 Spanje
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie