Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dansdag: In verbinding

25 juni 2023 @ 10:00 - 17:00

Dansdag In verbinding

Hoe verbonden voel je je met jezelf? En met anderen? Wanneer voel je je in verbinding en wanneer niet? En hoe zou het zijn als je je meer of misschien zelfs altijd in verbinding zou voelen?
Het is bijzonder wat biodanza voor mij op dit vlak betekend heeft en nog steeds betekent. Ik weet nog goed hoe alleen ik me vroeger kon voelen, vooral als ik met anderen was. Het leek wel of mezelf in het contact met anderen compleet kwijtraakte. Vervolgens zocht ik bij anderen wat ik uiteindelijk alleen bij mezelf kon vinden. Óf ik trok me compleet in mezelf terug om weer in contact te komen met mezelf en bleef daar langer dan nodig en goed voor me was.
Door biodanza beschik ik inmiddels over veel instrumenten om écht in verbinding te zijn. Hoe dan ook blijft dit één van de grootste oefeningen in mijn en misschien wel in ieders leven.
Een dansdag biedt ons de mogelijkheid om dieper in dit thema te duiken dan in een wekelijkse workshop. Ik kijk er dan ook naar uit om met een mooie groep een dag lang te dansen met het thema ‘In verbinding’.

De dansdag vindt plaats op zondag 25 juni van 10-17 uur bij Sarvata in Nijmegen. Enige ervaring met biodanza is fijn maar ook als beginner ben je van harte welkom. Twijfel je? Bel me dan op 06 25007217.

We dansen twee vivencia’s. Tussen de vivencia’s delen we een potluck-lunch (iedereen neemt een portie voor 2 -3 personen mee om te delen) en is er ruimte om lekker uit te rusten en de ervaringen van ’s ochtends te laten zakken.

De kosten zijn 65 euro. Als je je aanmeldt vóór 29 mei, betaal je slechts 55 euro (een vroegboekkorting van 10 euro!).
Er is al een mooie groep aan het ontstaan. Voel je welkom!

Heb je vragen, bel of mail me: 06 25007217 en in**@lo**********.nl.

Aanmelden bij Julia via in**@lo**********.nl onder vermelding van je naam, mailadres en telefoonnummer. (Als we elkaar nog niet kennen, vind ik het fijn om even met jou te bellen.)
Het geld kun je overmaken naar NL33 TRIO 0338 4195 43 tnv Love in motion ovv je naam + dansdag verbinding. Daarmee is je aanmelding compleet.

Gegevens

Datum:
25 juni 2023
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Sarvata
Schependomlaan 17e
Nijmegen, 6542 RL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie