Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dansdag Zelfliefde

27 november @ 10:00 - 17:00

€65
zelfliefde

Zelfliefde, hoe goed gaat jou dat af? Als jou dat niet goed afgaat, dan is dat naar grote waarschijnlijkheid de reden dat je in je leven tegen problemen aanloopt. En weet dat je daarin zeker niet alleen bent! Zelfliefde is namelijk voor iedereen moeilijk en tegelijkertijd heel waardevol. Pas als je jezelf met alles kunt accepteren en liefhebben, gaat het echt stromen in je leven.
Op deze dansdag over zelfliefde gaan we onderzoeken waar je nog meer van jezelf mag leren houden. Alles is al in ons aanwezig, dus ook de zelfliefde. De kunst is alleen om de weg ernaar toe volledig vrij te maken.
De dansdag zelfliefde zal je hierin een groot stuk verder helpen. En het mooie is dat je daarmee ook meteen de weg vrij maakt voor liefde in het algemeen. Jouw liefde voor een ander en de liefde van anderen voor jou zullen zo ook makkelijker kunnen stromen.

Programma

De dansdag zelfliefde gaat er ongeveer als volgt uitzien:
10.00 uur ben je welkom op de locatie en is er koffie en thee.
10.30 uur beginnen we met dansen
12.30 uur is er pauze. We delen een potluck en rusten lekker uit.
14.30 uur gaan we weer dansen.
16.30 uur ronden we langzaam af.
17.00 uur is de dag afgelopen.

Aanmelden

Aanmelden gaat als volgt: Je stuurt mij een mailtje met je gegevens (info@loveinmotion.nl) of belt mij (0625007217). Na mijn akkoord maak je 65 euro over naar NL33 TRIO 0338 4195 43 t.n.v. Schrijven met impact o.v.v. je naam en ‘dansdag zelfliefde’. Early-bird-korting: Als je je vóór 27 oktober aanmeldt, betaal je slechts 60 euro. (voor minima is altijd gespreide betaling mogelijk)

Meenemen

Wat neem je mee voor de dansdag zelfliefde?
fles water
makkelijk zittende kleding (verschillende lagen)
sloffen
dekentje
eten om te delen bij de potluck

Dans je ook mee op 27 november? Je bent van harte welkom!

Gegevens

Datum:
27 november
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€65
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Love in motion

Locatie

Sarvata