Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verdiepings- en verbindingsdag voor vrouwen

2 maart @ 10:00 - 17:30

€65
biodanza verdiepingsdag voor vrouwen met Love in motion

Waarom een dag speciaal voor vrouwen?

Mannen- en vrouwenwerk… ik moest er lang niets van hebben. “Prima als anderen ermee bezig zijn, maar dat is niets voor mij”, dacht ik. En toch, eigenlijk zaten er al heel wat zaadjes in de grond die nu tot bloei willen komen.
Wat voor zaadjes? Elke keer als we bij de biodanza een dans met alleen vrouwen doen, dan gebeurt er iets in mij. En bij mijn afstuderen in februari 2022 nodigde ik ook al alle aanwezigen vrouwen uit om samen met mij te dansen. Die dans zit nog steeds diep in mij en eigenlijk voelde ik toen al de duidelijke roep om met alleen vrouwen de diepte in te gaan.

Met deze verdiepings- en verbindingsdag nodig ik je daarom uit om samen met mij en vele andere mooie vrouwen en zusters diep te gaan duiken in je vrouw zijn.
Het wordt een dag van ervaren, genieten en elkaar zien. Een dag waarin we de vrouw in ons op verschillende lagen gaan voelen, voeden en eren. Een dag waarin we onszelf gaan (her)vinden en overstijgen. Een dag waarin we onze verbondenheid met onszelf, met alle aanwezige vrouwen en het vrouwelijke in de wereld gaan verdiepen en vieren.

De vrouw in ons her-ontdekken en vieren

Elke keer wanneer ik het toelaat om écht af te dalen in mezelf, word ik diep geraakt. Wat zit er toch een enorme schat verborgen in mij, wat valt er nog veel te ontdekken! Ik word geraakt door de vrouw in mij die daar met veel geduld, passie en in al haar wijsheid op mij zit te wachten. Op deze momenten vang ik dan telkens een glimp op van die enorme schoonheid en ja – echt wel grootsheid – van de vrouw in mij.

Wij vrouwen hebben iets in ons wat alleen wij aan de wereld kunnen geven: alleen wij kunnen geboorte geven! Ongeacht of je dat ooit daadwerkelijk hebt gedaan of niet, dit potentieel verbindt ons met elkaar op een onbewust en diep niveau. Wij hebben daarmee toegang tot diepe bewustzijnslagen die gevoeld en ervaren willen worden.

Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om met jou ons vrouw zijn te gaan (her)ontdekken en vieren! Ben je erbij?

Praktische informatie

We dansen op 2 maart 2024 in de Bazuin in Zwolle.
Adres: Jupiterstraat 8A, 8022 RK Zwolle

Programma (bij benadering):
10.00 welkom met thee en koffie
10.30 uur opening
11.00 1e vivencia
13.00 gezamenlijke potluck-lunch en rust
15.00 2e vivencia
17.00-17.30 afsluiting

Meenemen: flesje water, lunch om te delen, makkelijk zittende kleding (liefs in laagjes), alles wat je verder nog nodig hebt

Kosten: 65 euro (als je je aanmeldt vóór 28 januari 55 euro!)

Aanmelden: stuur een mailtje naar in**@lo**********.nl of bel/app me op 06 25007217
Je aanmelding is compleet als we contact met elkaar hebben gehad én je het geld hebt overgemaakt naar NL33TRIO 0338 4195 43 tnv Love in motion ovv JE NAAM + vrouwendag 2 maart 24.

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
10:00 - 17:30
Kosten:
€65
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bazuin
Jupiterstraat 8A
Zwolle, 8022RK
+ Google Maps