Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ik kies vreugde!

9 februari 2023 @ 20:00 - 22:00

Ik ben het boek “Het universum staat achter je” van Gabrielle Bernstein aan het herlezen. Wat kan ik nog veel van haar leren! Eén van haar lessen is dat we op elk moment voor een hoge(re) energie kunnen kiezen. Dat is belangrijk omdat we altijd precies de energie ontvangen die we uitzenden. Richten we ons op wat niet klopt dan ontvangen we lage energie. Schenken we onze aandacht daarentegen aan wat ons blij maakt, dan ontvangen we vreugde retour.

Dus vreugde kiezen dan maar? Ja! Want zoals Vera Helleman in haar emotie encyclopedie zo treffend uit de doeken doet: Vreugde is een energie die resoneert met dat waarvoor je geboren bent. Vreugde leidt je naar je roeping. Alles waar je vreugde bij voelt is een aanwijzing dat je op weg bent naar het leven van je volste potentieel, afgestemd op je ware zelf. En laat dat nou juist één van de doelen van biodanza zijn… dat we ons volste potentieel leven!

Ik nodig je uit om je deze week met volle aandacht onder te dompelen in vreugde. Dans je mee? Fijn als je je aanmeldt als je (nog) niet elke week meedanst!

Gegevens

Datum:
9 februari 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie