Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waar in je lijf woon jij?

13 oktober 2022 @ 19:30 - 21:30

waar in je lijf woon jij

Woon jij in je lichaam alleen op zolder of bewoon jij je hele lichaam? Deze vraag van de Vlaamse therapeute Liesbeth Becu heeft mij geïnspireerd om deze week bijzondere aandacht te gaan geven aan ons lijf. Als ik naar mezelf kijk, dan weet ik dat ik nog niet in elk deel van mijn lichaam helemaal thuis ben. Heel veel jaren heb ik mij op zolder terug getrokken met het gevolg dat er weinig energie door de rest van mij bewoog. En ook nu, zelfs na de biodanza-opleiding, betrap ik me er regelmatig op dat ik sommige delen in mij liever vermijd. Kennelijk voelt nog niet alles in mij even veilig.

Daarom kijk ik ontzettend uit naar de week die voor ons ligt. Voor mij begint de reis al met het maken van de vivencia. En natuurlijk neem ook ik dit thema de komende tijd met mij mee. Want het is aan mij om elk stukje van mijn lichaam stukje bij beetje terug te veroveren.
Volgens Becu is dat niet alleen belangrijk voor jezelf maar ook voor ons als collectief en voor de aarde. Net zoals een moeder de emoties van haar baby kan containen en transformeren, zo kunnen wij de collectieve emoties helpen te transformeren. “Blijf in jouw lijf, we hebben je HIER nodig!” aldus Becu. We gaan ermee dansen! Dans je mee?

Deze week dansen we op een andere locatie en een ander tijdstip dan normaal, namelijk om 19.30 uur in Trainingscentrum Michi. (inloop 19.15)

Fijn als je je bij me aanmeldt als je nog niet regelmatig meedanst. Dat kan via in**@lo**********.nl of 06-25007217.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Trainingscentrum Michi
Staddijk 41
Nijmegen, 6537 TW
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie