Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Weekgroep donderdagavond: volkomen vrij

31 maart 2022 @ 20:00 - 22:00

Toen ik laatst dit kaartje met dit plaatje ontving wist ik meteen: hier ga ik een vivencia over maken.
Het plaatje raakte me. Misschien ben ik ooit als kind zo vrij geweest, ik weet het eigenlijk niet. Wat ik wél weet is dat ik lange tijd verre van vrij ben geweest. Anders dan het meisje op dit plaatje was ik me altijd ontzettend bewust van alle blikken van anderen. En… heb ik me vooral erg ingehouden. Ik heb jaren lang geoefend om te raden en gissen wat die anderen leuk zouden vinden. What a waste!
Pas door biodanza ben ik weer in contact gekomen met het meisje in mij dat precies voelt waar ze zin in heeft. En ben ik bewust gaan oefenen om te doen waar ik zin in heb ONDANKS al die blikken van anderen. Ik voel me ontzettend dankbaar voor de enorme vrijheid die ik daardoor ben gaan voelen. En die gun ik iedereen! Stel je toch eens voor hoe onze wereld eruit zou zien als wij allemaal zoals dit meisje zouden leven. Wat een rijkdom, wat een schoonheid!
Ik nodig je van harte uit om deze week mee te dansen met het thema ‘volkomen vrij’. Ook nu staat weer een oefening centraal die we niet vaak doen, dus zorg dat je erbij bent!

Gegevens

Datum:
31 maart 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie