Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Weekgroep donderdagavond

7 april 2022 @ 20:00 - 22:00

Vol plezier

“Het leven is een spel, geen drama! Besluit daarom maar liever om plezier te hebben.” Deze zin kwam ik vanochtend tegen en ik voelde hem meteen in mij landen.
Er is zoveel aan de hand op het wereldtoneel en soms ook op ons eigen kleinere toneel dat we makkelijk kunnen vergeten dat we hier zijn om van het leven te genieten. Tijd dus om juist daaraan aandacht te besteden. En hoe kan dat beter dan in een heerlijke vivencia waarin we voluit uitgenodigd worden om niet alleen alleen te genieten maar juist ook met elkaar!
Ja maar…. denk je nu misschien…. hoe kan ik nú genieten?! Ik weet nog heel goed dat ik intuïtief voelde dat onze kinderen het goede deden toen ze door bleven spelen ook al waren wij ouders verdrietig. Ze kwamen ons even troosten en lieten ons daarna zien dat het leven naast al ons verdriet óók gewoon door gaat. Kinderen zijn zó wijs! We helpen er niemand mee als we ons leven stopzetten en aanhaken op de frequentie van verlies en angst. Sterker nog, naast ons medeleven is er maar één ding dat van ons meer dan ooit gevraagd wordt: het leven vieren!
Voor mij is het genieten met het besluit om deze vivencia te maken al meteen begonnen. Want ja, dan dompel ik mezelf natuurlijk al helemaal onder in de sfeer waarin we gaan dansen. Héérlijk!

Gegevens

Datum:
7 april 2022
Tijd:
20:00 - 22:00

Organisator

Love in motion
Telefoon:
0625007217
E-mail:
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie