Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Alles is welkom

1 juni 2023 @ 20:00 - 22:00

reiger biodanza

Toen we laatst bij mijn vader waren, kwam weer eens de reiger op bezoek. Mijn vader is verre van blij met dat bezoek, hij vreest voor zijn vissen en de plastic folie in zijn vijver en probeert de reiger al langer te ontmoedigen door draadjes om de vijver heen te spannen. Maar de reiger blijft komen en landt minstens één keer per dag gracieus in de tuin. En zodra hij een beweging in het huis van mijn vader waarneemt, stijgt hij ook al weer op. Ik zie en voel duidelijk de frustratie bij mijn vader, maar niet bij de reiger. Alles lijkt bij hem welkom te zijn. Hij verzet zich niet maar blijft gewoon doen wat een reiger van nature doet. Wat een fascinerend en inspirerend dier!

De reiger staat niet voor niets in het logo van biodanza. Hij staat voor vrijheid en gratie, voor het leven in een ruimte die door niets beperkt wordt. Hij nodigt ons uit om te ervaren dat onze waarneming vaak beperkt of zelfs bekrompen is. Ik moet in deze context ook denken aan een citaat van Rolando Toro: het échte leven is altijd beter dan welke ideale situatie dan ook die we voor ogen hebben. De reiger nodigt ons uit om alles ongecensureerd welkom te heten en te ervaren dat we met alles kunnen ZIJN.

Ik kijk uit naar onze vivencia op donderdagavond in Nijmegen! Jij ook? We dansen zoals altijd om 20 uur (19.45 uur inloop). Dans je (nog) niet elke week mee? Dan is het fijn als je je even bij me aanmeldt via 06 25007217 of in**@lo**********.nl.

NB Op 25 juni organiseer ik van 10-17 uur bij Sarvata een dansdag met als thema ‘in verbinding’. Meer info vind je op dansdag in verbinding. Dans je met ons mee? Je bent van harte welkom! Info en aanmelden via 06 25007217 of in**@lo**********.nl. En in de ochtend van 30 juni nodig ik je uit om biodanza in de natuur te komen ervaren. Houd je van ZIJN in de natuur en wil je nóg meer verbinding ervaren met jezelf en alles om je heen, bel of mail me dan voor meer info.

Gegevens

Datum:
1 juni 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie