Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Eenheid in jezelf

8 juni 2023 @ 20:00 - 22:00

Soms begint een vivencia met een oefening die in mij opkomt. Zo ook deze keer. Ik nodig je uit om deze week de eenheid in jezelf te komen vergroten. Deze eenheid versterken we door oefeningen die gericht zijn op integratie van ons hele lijf wat één van de belangrijkste doelen van biodanza is. De oefeningen zorgen ervoor dat allerlei zenuwbanen tussen je hersenen en je spieren weer goed gestimuleerd worden.

Ook dit is waarom is zo van biodanza houd. Het is niet zomaar een reeks oefeningen die ervoor zorgen dat we een fijne tijd met elkaar hebben. Nee, er is heel goed over nagedacht. Biodanza is gebaseerd op wetenschappelijke kennis uit de biologie, fysiologie, psychologie en nog zo veel meer. En juist daarom werkt het zo goed.
We dansen zoals elke week op donderdagavond om 20 uur (inloop 19.45 uur). Dans je (nog) niet elke week mee? Dan is het fijn als je je bij me aanmeldt: 06 25007217 of in**@lo**********.nl .

NB
Op 25 juni organiseer ik een mooie dansdag met als thema “in verbinding”. Alle informatie vind je op dansdag in verbinding. En dag waarin we de verbinding met onszelf, met elkaar en met het geheel gaan verdiepen. Er is nog plek dus je bent van harte welkom!

En op 30 juni ga ik ’s ochtends met je de natuur in voor een bijzondere ervaring “biodanza in de natuur”. Een heel bijzondere en transformerende manier om je ego te overstijgen. Ook daarbij ben je van harte welkom!

Gegevens

Datum:
8 juni 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie