Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop

13 juli 2023 @ 20:00 - 22:00

Biodanza in Nijmegen

Ik heb net een heel bijzonder weekend beleefd met aansluitend een 2daagse training om zelf ook een soortgelijk weekend te kunnen geven. Ik ga er donderdagavond voorafgaand aan de vivencia en ook later in geschreven woord meer over delen. Op dit moment zindert alles wat ik heb ervaren en beleefd nog na in mijn lijf, zoekt het zich zijn weg naar de plekken waar het mag landen in mij. Hier wil ik alvast delen dat het een heel intens, diep transformerend weekend was dat mij in contact heeft gebracht met een laag in mijzelf die ik nog niet goed kende, waar ik nog niet veel mee heb gewerkt. Vanuit mijn intense dankbaarheid voor de afgelopen dagen is nu de vivencia voor deze week aan het ontstaan. Het thema is “vederlicht”. Ik nodig je van harte uit om mee te komen dansen.

We dansen op donderdagavond om 20 uur in Nijmegen (19.45 uur inloop). Dans je nog niet elke week mee? Dan is het fijn als je je aanmeldt. Dat kan via 06 25007217 of in**@lo**********.nl .

NB
Ook al begint de zomervakantie in Nijmegen deze week, geef ik ook nog op 27 juli en op 3 augustus een vivencia.
Woon je in het noorden van het land en wil je biodanza (weer) ervaren? Dan nodig ik je uit voor zomerbiodanza aanstaande maandag 17 juli in de Kurioskerk in Leeuwarden.

Gegevens

Datum:
13 juli 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie