Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Ontwikkel je hart

7 september 2023 @ 20:00 - 22:00

Ontwikkel je hart met biodanza bij Love in motion

Sinds een jaar of twee zit ik bijna elke dag meerdere keren naar een tekst van de Dalai Lama te kijken. Hij hangt namelijk op de deur van mijn WC (hihi…).

Een stukje van de tekst deel ik hier alvast:

“Develop the heart
Too much energy in your country
Is spent developing the mind
Instead of the heart
Develop the heart.”

Elke keer als ik dit lees, denk ik: ja, hij heeft gelijk. Wij zijn voornamelijk een hoofd-maatschappij. De ratio (het verstand) wordt bij ons (over het algemeen) hoger gewaardeerd dan wat ook. Tegelijkertijd weten of voelen we intuïtief dat zo’n top-zwaar bestaan ons niet per se gelukkig maakt.

Niet voor niets is één van de vijf lijnen van biodanza affectiviteit. Affectiviteit gaat precies hierover: ons hart ontwikkelen zodat wij zelf én onze maatschappij weer meer in evenwicht komen.
Het fijne is dat we elke keer als we bij elkaar komen om te dansen weer opnieuw ervaren dat er oneindig veel liefde is waar we zomaar op kunnen inpluggen.

Ik kijk ernaar uit om met jullie met dit thema te gaan dansen.

Tot donderdag in Nijmegen!

We beginnen om 20 uur. Dans je nog niet regelmatig mee en kom je deze keer? Of dans je wél regelmatig mee en kun je een keer niet? Dan is het fijn als je me dat even laat weten. Dat kan via 06 25007217 of in**@lo**********.nl

NB Op maandag 2 oktober gaat mijn nieuwe weekgroep in Franeker van start. Woon je in Friesland of ken je mensen voor wie biodanza interessant kan zijn? Neem dan contact met me op of deel dit bericht. Meer informatie over biodanza en wat mensen die bij me dansen erover zeggen, vind je op https://loveinmotion.nl/dans .

Gegevens

Datum:
7 september 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie