Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Muziek van binnen

28 september 2023 @ 20:00 - 22:00

November 2016 ben ik begonnen met biodanza. Al na een paar keer wist ik: dit is bijzonder goed voor mij, hier mag niets meer tussen komen. Dit is MIJN moment van de week om bij mezelf te komen en op te laden.

Maar iets bleef knagen: Ik baalde er van begin af aan verschrikkelijk van dat ik het fijne gevoel dat ik aan de biodanza workshops overhield niet ook doordeweeks kon voelen. Voor mijn gevoel was er een (te) groot contrast tussen de wereld van de biodanza en de wereld daarbuiten. Ik weet niet hoe vaak ik tegen mijn leraren op de biodanzaschool heb gezegd: maar hier is het zo makkelijk! Alleen daar buiten… ik mis de muziek!

En ja, dat zul je misschien herkennen: de muziek in biodanza doet heel veel voor ons. Het is de muziek die ons helpt om bij ons gevoel te komen. Op een onbewust niveau wist ik dat hier de sleutel voor mij zat om me ook in de wereld buiten de biodanza helemaal op mijn gemak te kunnen voelen. Maar hoe dat precies zat en wat ik kon doen? Geen idee.

En ook hier blijkt maar weer: met sommige dingen ben ik gewoon een erg trage leerling. Dus het heeft lang geduurd tot ik erachter kwam dat ook hier de oplossing IN mij zat.
Des te blijer ben ik dat ik ook dit nu met jou mag delen.

We dansen donderdag om 20 uur in Nijmegen. (Inloop 19.45 uur)
Je bent van harte welkom!

Gegevens

Datum:
28 september 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie