Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Aardig voor jezelf

16 oktober 2023 @ 19:30 - 21:30

Aardig voor jezelf met Love in motion

Waarschijnlijk is gelukkig willen zijn iets wat alle mensen op aarde met elkaar verbindt. Nou kun je geluk natuurlijk helemaal buiten jezelf proberen te vinden in je kinderen, je partner, familie, vrienden, werk, materiële rijkdom, status, hobby’s, … Het grote nadeel daarvan is dat je je daarmee afhankelijk maakt van iets wat buiten je ligt.

Geluk in jezelf vinden begint wellicht bij aardig zijn voor jezelf. Het gekke is dat we vaak beter zijn in aardig zijn voor anderen. Want ben je niet egoïstisch als je aan jezelf denkt? Ik heb zelf de eerste 45 jaar van mijn leven enorm zitten ploeteren om het vooral anderen naar de zin te maken. Inmiddels ben ik een burn-out en een ander perspectief rijker. Een perspectief dat me inspireert om de lat voor mezelf niet meer hoger te leggen dan voor anderen en om écht zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn levensgeluk.

In de workshop (we noemen onze workshops ook wel vivencia’s) van deze week staat “aardig zijn voor jezelf” centraal. Want dat is iets wat we niet vaak genoeg kunnen oefenen.

Dans je ook weer mee? We dansen op maandag, 16 oktober, om 19.30 uur in de Kleyenburg in Franeker. Je bent van harte welkom! Dans je nog niet elke week mee? Dan is het fijn als je je eerst bij me aanmeldt via 06 25007217 of in**@lo**********.nl .

Voor meer informatie over biodanza en ervaringen van mensen die al bij me dansen, kijk op mijn pagina dans.

Gegevens

Datum:
16 oktober 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kleyenburg
Noorderbolwerk 4
Franeker, Friesland 8801KK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 25007217