Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop “Lekker vloeiend”

16 maart 2023 @ 20:00 - 22:00

De afgelopen weken lag de focus in Nederland in aanloop naar de provinciale staten verkiezingen op allerlei tegenstellingen en wat de ene partij van de andere onderscheidt. Daarom voelde ik vandaag dat ik juist met de tegenpool van al dit hoekige “ja jullie… maar wij…” en al die afscheiding wilde dansen. Ik moest er ook met een grote glimlach aan denken dat ik ooit serieus heb overwogen om me in de gemeentelijke politiek te begeven. Wat mij het meest ervan heeft weerhouden was het diepgevoelde inzicht dat ik mijn energie niet wil steken in die afscheiding. Ik geloof dat het één grote verspilling is om onze energie daaraan te spenderen. Uiteindelijk zullen we moeten leren dat we het leven het beste dienen als we inzoomen op wat ons verbindt en als we onze krachten bundelen. Wij zijn allemaal glinsterende druppels die pas écht iets kunnen bereiken als we samenkomen en bewegen in een enorme golf. Ja, zeg maar net als in de biodanza.

De vivencia van deze week heet daarom “lekker vloeiend”. Opzet van de avond is dat we het water in ons aanspreken en heerlijk met elkaar genieten. Je bent van harte welkom!

We dansen om 20 uur in Nijmegen (inloop 19.45 uur). Dans je (nog) niet regelmatig mee, dan is het fijn als je je even bij me aanmeldt. Dat kan via in**@lo**********.nl of 06 25007217.

Gegevens

Datum:
16 maart 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie