Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Yin en yang

20 november 2023 @ 19:30 - 21:30

yin en yang met love in motion

Een biodanza workshop creëren voelt soms heilig. Bezig zijn met de oefeningen en de muziek brengt me op zo’n moment bij een diep doorvoeld ontzag voor het leven. De workshop ontstaat doordat ik hem al een keer doorleef. Zo ook deze week. Ik voel me bijzonder rijk dat ik dit werk mag doen! Dat ik mijn liefde voor het leven waar biodanza mij naartoe heeft geleid mag delen en doorgeven.

In de biodanza dansen we elke week weer met een thema uit het leven. Een thema dat we in de dans kunnen oefenen maar dat ver doorreikt en doorwerkt in ons dagelijks bestaan.

Yin en yang zijn twee aspecten van ons. De eerste staat voor het vrouwelijke in ons en de tweede voor het mannelijke. Iedereen heeft beide in zich. Gelukkig! Want we hebben beide nodig als we écht iets moois van ons leven willen maken. Hoe zit dat met die twee en kun je ze beide voelen? Voel je je meer thuis bij de ene en wil je ook de ander beter leren kennen? Ermee oefenen? Ik nodig je uit om dat aanstaande maandag in Franeker te ervaren en te komen doen.

Je bent van harte welkom! Ook als je nog geen biodanza ervaring hebt. In dat geval meld je even bij mij aan via 06 25007217 of in**@lo**********.nl. Ik vind het fijn om eerst even kort aan de telefoon kennis te maken.

Gegevens

Datum:
20 november 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kleyenburg
Noorderbolwerk 4
Franeker, Friesland 8801KK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 25007217