Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: met zorg en liefde

23 november 2023 @ 20:00 - 22:00

met zorg en liefde met love in motion

Laatst heb ik weer een heel mooi (opfrissings-)opleidingsweekend gehad bij de biodanzaschool. Het ging over sociale actie. Nu ik net weer mijn verslag uit 2019 lees van mijn eerste weekend over dat thema, weet ik precies waarom ik juist nu met dit thema wil dansen.

De verkiezingen staan voor de deur, alle politici beloven gouden bergen. En heel langzaam begint bij steeds meer mensen het besef door te dringen dat elke politieke ideologie en politieke strijd er alleen maar toe leidt dat de ene heersende klasse de andere vervangt.

Er is dus iets anders nodig om onze maatschappij te helen. Iets dat niet gebaseerd is op macht, afwijzing, agressie en uitbuiting. Want dat alles maakt ons ziek.

Ik geloof (en met mij gelukkig velen anderen) dat biodanza één van de wegen is om onze maatschappij te helen. Hoe? Door los van elke politieke of religieuze stroming het leven centraal te stellen. Daarmee komen liefde en zorg voor elkaar en alles wat leeft centraal te staan.
Door elke week met elkaar te dansen, krijgen we stapje voor stapje de kans om deze visie werkelijkheid te laten worden. Eerst in samenspel met de andere leden van onze groep maar ook steeds meer daarbuiten.

Donderdag ga ik ook nog meer delen over wat sociale actie kan inhouden. Wie weet gaan we samen iets opzetten? Hoe dan ook gaan we weer heerlijk samen dansen!

Dans je ook lekker mee? Je bent van harte welkom!

Gegevens

Datum:
23 november 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie