Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: invloed

30 november 2023 @ 20:00 - 22:00

invloed met love in motion

Wat een groots thema eigenlijk… ik merk dat ik het schrijven nodig heb om er dichterbij te komen.

We hebben allemaal invloed op anderen. Net zoals anderen ook invloed hebben op ons. Het kan heel fijn zijn om je bloot te stellen aan de invloed van iemand anders, met name als je merkt dat die invloed ervoor zorgt dat je geïnspireerd raakt. Invloed die je als het ware optilt.

Waar het gaat om de invloed die we zelf op anderen hebben, kun je je dus voorstellen dat zij graag bij ons in de buurt willen zijn als wij ook dit effect op hen hebben.

Betekent dit dan dat mensen alleen maar in je buurt willen zijn als je erin slaagt om hen blij, liefdevol, zacht, nieuwsgierig of ontvankelijk te maken? Dat zou betekenen dat je je verdriet, eenzaamheid, angst of wat dan ook niet met anderen zou moeten delen. Nee, want ook als je zelf de wanhoop nabij bent, kun je iets heel moois in anderen naar boven halen!

Hoe langer ik hierover doorvoel des te meer ik besef dat invloed gekoppeld is aan ons vermogen om onze pure emoties aan anderen te laten zien zonder de ander ervoor verantwoordelijk te maken.

Uiteraard zijn er ook mensen die hun invloed bewust of onbewust misbruiken. Dat is een heel ander hoofdstuk. Zodra we ons daarvan bewust worden is het aan ons om daar duidelijk grenzen aan te stellen.

Zoveel voor nu. Ik nodig je van harte uit om donderdag al dansend dit thema te komen ervaren. Ben je erbij?

Gegevens

Datum:
30 november 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie