Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Echt!

11 mei 2023 @ 20:00 - 22:00

Echt

Vanochtend liep ik langs de “echte” bakker. Het intrigeert me al langer dat er dus ook onechte bakkers moeten zijn. Aan de andere kant kijk ik er ook weer helemaal niet van op. Want we leven in een tijd van nep news, deep fakes, en allerlei andere nep producten. Leer is al lang niet meer altijd echt leer. Naast vlees bestaat nu een groeiend assortiment van nep vlees. En ja, dan is er ook nog de opmars van AI oftewel kunstmatige intelligentie die steeds sneller steeds meer terreinen van ons leven zal gaan overnemen. Dat deze tekst nog door me zelf geschreven is, zal misschien binnenkort een wonder heten. Want ja, waarom zelf doen als je het ook door Chat GPT en dergelijke programma’s kunt laten doen?
Al deze ontwikkelingen maken dat ik steeds meer verlang naar écht. Het lijkt steeds moeilijker te worden om echt van nep te onderscheiden. En hoe moeilijker het wordt des te groter mijn verlangen om het wél te kunnen en om mijn bewustzijn hierop te vergroten!

Hoogste tijd dus voor een vivencia met als thema “Echt!”. Dans je mee? Je bent van harte welkom!
We dansen op donderdagavond, 11 mei, om 20 uur (inloop 19.45 uur) in Nijmegen. Dans je nog niet regelmatig mee, meld je dan aan via 06 25007217 of in**@lo**********.nl .

NB
Op 25 juni organiseer ik een dansdag. Het thema is “verbinding”. Noteer hem nu al in je agenda of meld je meteen bij me aan. Er geldt een vroegboekkorting tot en met 25 mei.

Gegevens

Datum:
11 mei 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie