Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Hemels

18 mei 2023 @ 20:00 - 22:00

Als je op Hemelvaartsdag een vivencia geeft, moet je het goed doen, vind ik. Want het is een feestdag, ook al weten de meeste van ons misschien niet eens meer waarom dat zo is.
Elke feestdag geeft ons de mogelijkheid om stil te staan bij wat voor ons belangrijk is. Wat is voor jou belangrijk? Waarvan zou je meer willen in je leven? Wat zou het leven voor jou nog mooier kunnen maken? Zelf geloof ik er heilig in dat eigenlijk alles waar we naar verlangen al hier is. En dat we het daarom IN ons hebben om op elk willekeurig moment de hemel op aarde te beleven.
Vind je het moeilijk om dat te geloven? Reden te meer om aanstaande donderdag in Nijmegen te komen dansen. Want stel je eens voor: Wat als we het écht zelf in de hand hadden om hier op aarde een hemels paradijs te creëren? Wat zou er allemaal mogelijk zijn? Ik nodig je uit om donderdagavond een grote stap in die richting te zetten en een hemelse avond te beleven.
We dansen om 20 uur (inloop 19.45 uur). Dans je (nog) niet elke week mee? Dan is het fijn als je je even bij me aanmeldt vi 06-25007217 of in**@lo**********.nl .

NB. Op 25 juni organiseer ik de dansdag ‘In verbinding’. Ook daarvoor kun je je nu al aanmelden. Meer informatie hierover vind je op https://loveinmotion.nl/activiteit/dansdag-in-verbinding/.

Gegevens

Datum:
18 mei 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie