Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuinig op elkaar

7 juli 2022 @ 20:00 - 22:00

Zuinig op elkaar

De vivencia van deze week voelt weer eens als een heel belangrijke. Het is bijzonder hoe het universum mij situaties en de bijbehorende woorden en oplossingen achter elkaar aanreikt. Ik voel me dankbaar!
Laten we zuinig zijn op elkaar, wat een bijzonder mooie zin is dat. Hij kwam zomaar dinsdagmiddag naar me toe en hij resoneert heel diep in mij. En ik kan me zo voorstellen dat we hierin allemaal nog wel veel te leren hebben. Want ja. Ben jij al helemaal vrij van onverwerkte wonden uit je jeugd? Of kom je net als ik af en toe mensen en situaties tegen die je juist op deze stukken triggeren? Dat gebeurt ook regelmatig in de biodanza. En hoe mooi is dat! Want juist je weekgroep biedt je een veilige plek om de emoties die dat bij je oproept te ontvangen en te omarmen. En om met nieuw gedrag te experimenteren. De grote oefening is om “erbij te blijven”. Bij alles wat het in je oproept. De neiging om weg te rennen of je ertegen te verzetten bijvoorbeeld.
Hoe langer je danst hoe meer je zult merken hoe belangrijk je weekgroep voor je is. Dus dit is ook absoluut de plek om zuinig zijn op elkaar te oefenen. En te blijven oefenen. Het helemaal in ons te integreren. En natuurlijk neem je al je ervaringen vervolgens ook met je mee de wijde wereld in.
Dans je mee?

Gegevens

Datum:
7 juli 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Love in motion
Telefoon
0625007217
E-mail
info@loveinmotion.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525 PM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie