Coaching

boom

Wat wil je helder krijgen, wat wil je ontwikkelen? Op welk terrein wil jij anders leren bewegen? Waar wil je vrijer worden? Waar houd je nog iets tegen? Jouw vraag en verlangens geven de richting aan waarin we gaan bewegen.

Dans heeft me al heel mijn leven gefascineerd. Ballet en stijldansen waren leuk maar mijn liefde bloeide pas echt op met de creatieve dans die ik naast mijn studie volgde. Mijn 4-jarige opleiding tot biodanza facilitator heeft hier een nieuwe dimensie aan toegevoegd. Ik heb ontzettend veel geleerd over beweging, emoties, en ons lijf. Biodanza heeft me geholpen om me los te maken van wat hoort. Alle diepe danservaringen hebben me in verbinding gebracht met wat ik voel en waar ik naar verlang. En de dans heeft me geleerd om aan al dat op een zeer authentieke, vrije manier expressie te geven. Ik besef dan ook steeds meer dat dans leven is en het leven een dans.

In mijn danscoaching verbind ik mijn ruime ervaring op het gebied van dans en intuïtieve coaching met alles wat ik heb geleerd met biodanza.

Wil je samen met mij verkennen wat danscoaching voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en te leren kennen.

boom

Wil je sparren over iets wat je bezighoudt en of je nog op het goede pad loopt? Wil je elk seizoen even stil staan bij wat je bereikt hebt en hoe je verder wilt? Of wil je echt een patroon doorbreken en een verandering voor elkaar krijgen? Bij al deze dingen help ik je graag.

Coaching is een stuk met jou meelopen, je spiegelen en aanmoedigen. In mijn coaching maak ik zowel gebruik van de intuïtieve methodiek van co-active coaching als van natuurcoaching. In de tijd dat ik op Schiermonnikoog heb gewoond heb ik veel mensen op deze manier met veel liefde verder geholpen. Toen ik naar Wijchen verhuisde heb ik tijdelijk een ander pad ingeslagen omdat ik ‘mijn eiland’ miste. Inmiddels coach ik ook in mijn nieuwe thuisomgeving Nijmegen graag buiten in de natuur.

Als coach zie ik jou in al jouw potentie en begeleid ik jou om die potentie ten volste te leven. Elk traject begint met de vraag wat jij van mij nodig hebt. Liefdevolle begeleiding of juist pit en tegengas? Ik zal er met heel mijn hart voor je zijn, je aanmoedigen en uitdagen om jouw doelen te bereiken.

 

 

Maak kennis met Julia

Julia Arnscheidt

Eigenaresse Love in motion

 

Men grapt wel eens dat er een paar miljoen coaches in Nederland zijn. Ik denk dan: geweldig! Ik gun iedereen een coach die af en toe een stuk met hem of haar meeloopt.

julia arnscheid van biodanza met julia

Testimonials

Wat vinden anderen?

“We hebben een wonderlijke wandeling gemaakt (want dat is ‘mijn weg’) en ik heb veel gehad aan Julia’s prettige coaching. Wil je ook graag op een zachte manier (meer/weer) in contact komen met je eigen wijsheid, dan kan ik je een natuurwandeling met Julia van harte aanbevelen.”

Linda

“Het was een ochtend met diepgang, reflectie, zelfinzicht en zachtheid. Lieve Julia, dank voor dit buitengewone gesprek. Ik kan dit iedereen aanraden. Vanochtend gaf je me een cadeau voor mezelf.”

Astrid

“Vorige week met Julia mogen sparren in de natuur. Het was een hele fijne, verfrissende wandeling. Julia hoort niet alleen wat je zegt, ze luistert! En al luisterend geeft ze je handreikingen of vraagt verder; niet teveel, niet te weinig, maar precies goed. Julia loopt naast je, maar gunt jou alle ruimte voor je verhaal!”

Marijke

het aanbod

Coachingsaanbod

Mijn Blog

Laatste Berichten

Vrij dansen? Biodanza is zoveel meer dan dat

Vrij dansen? Biodanza is zoveel meer dan dat

Dacht je toen je voor het eerst van biodanza hoorde dat het vooral gaat om lekker vrij dansen? Als je het nog niet zelf ervaren hebt, heb ik nieuws voor je: biodanza is zoveel meer dan dat. In dit artikel vertel ik je graag wat biodanza je nog meer te bieden heeft dan...

Lees meer
Waarom dansen met een beginner’s mind?

Waarom dansen met een beginner’s mind?

Dansen met een beginner’s mind? In dit artikel leg ik je graag uit waarom dit een van de beste wegen is om optimaal van biodanza te profiteren. Hoe lang dans jij al? Het maakt in feite helemaal niet uit of je net begint of al tien of twintig jaar danst. Biodanza is...

Lees meer
Elke week dansen! Maar waarom?

Elke week dansen! Maar waarom?

Elke week dansen? Wie mij kent, weet dat ik je regelmatig uitnodig om écht elke week te komen dansen. Waarom? Kan ik je niet gewoon beter met rust laten? Het is toch aan jou?! Het ís aan jou Natuurlijk, het is 100 % aan jou. En geloof me, er zijn oneindig veel redenen...

Lees meer

Kennis maken?

Het is altijd fijn om even met elkaar te bellen om te kijken of er een klik is. 

Facebook

E-mail