Coaching

boom

Wat wil je helder krijgen, wat wil je ontwikkelen? Op welk terrein wil jij anders leren bewegen? Waar wil je vrijer worden? Waar houd je nog iets tegen? Jouw vraag en verlangens geven de richting aan waarin we gaan bewegen.

Dans heeft me al heel mijn leven gefascineerd. Ballet en stijldansen waren leuk maar mijn liefde bloeide pas echt op met de creatieve dans die ik naast mijn studie volgde. Mijn 4-jarige opleiding tot biodanza facilitator heeft hier een nieuwe dimensie aan toegevoegd. Ik heb ontzettend veel geleerd over beweging, emoties, en ons lijf. Biodanza heeft me geholpen om me los te maken van wat hoort. Alle diepe danservaringen hebben me in verbinding gebracht met wat ik voel en waar ik naar verlang. En de dans heeft me geleerd om aan al dat op een zeer authentieke, vrije manier expressie te geven. Ik besef dan ook steeds meer dat dans leven is en het leven een dans.

In mijn danscoaching verbind ik mijn ruime ervaring op het gebied van dans en intuïtieve coaching met alles wat ik heb geleerd met biodanza.

Wil je samen met mij verkennen wat danscoaching voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en te leren kennen.

boom

Wil je sparren over iets wat je bezighoudt en of je nog op het goede pad loopt? Wil je elk seizoen even stil staan bij wat je bereikt hebt en hoe je verder wilt? Of wil je echt een patroon doorbreken en een verandering voor elkaar krijgen? Bij al deze dingen help ik je graag.

Coaching is een stuk met jou meelopen, je spiegelen en aanmoedigen. In mijn coaching maak ik zowel gebruik van de intuïtieve methodiek van co-active coaching als van natuurcoaching. In de tijd dat ik op Schiermonnikoog heb gewoond heb ik veel mensen op deze manier met veel liefde verder geholpen. Toen ik naar Wijchen verhuisde heb ik tijdelijk een ander pad ingeslagen omdat ik ‘mijn eiland’ miste. Inmiddels coach ik ook in mijn nieuwe thuisomgeving Nijmegen graag buiten in de natuur.

Als coach zie ik jou in al jouw potentie en begeleid ik jou om die potentie ten volste te leven. Elk traject begint met de vraag wat jij van mij nodig hebt. Liefdevolle begeleiding of juist pit en tegengas? Ik zal er met heel mijn hart voor je zijn, je aanmoedigen en uitdagen om jouw doelen te bereiken.

 

 

Maak kennis met Julia

Julia Arnscheidt

Eigenaresse Love in motion

 

Men grapt wel eens dat er een paar miljoen coaches in Nederland zijn. Ik denk dan: geweldig! Ik gun iedereen een coach die af en toe een stuk met hem of haar meeloopt.

julia arnscheid van biodanza met julia

Testimonials

Wat vinden anderen?

“We hebben een wonderlijke wandeling gemaakt (want dat is ‘mijn weg’) en ik heb veel gehad aan Julia’s prettige coaching. Wil je ook graag op een zachte manier (meer/weer) in contact komen met je eigen wijsheid, dan kan ik je een natuurwandeling met Julia van harte aanbevelen.”

Linda

“Het was een ochtend met diepgang, reflectie, zelfinzicht en zachtheid. Lieve Julia, dank voor dit buitengewone gesprek. Ik kan dit iedereen aanraden. Vanochtend gaf je me een cadeau voor mezelf.”

Astrid

“Vorige week met Julia mogen sparren in de natuur. Het was een hele fijne, verfrissende wandeling. Julia hoort niet alleen wat je zegt, ze luistert! En al luisterend geeft ze je handreikingen of vraagt verder; niet teveel, niet te weinig, maar precies goed. Julia loopt naast je, maar gunt jou alle ruimte voor je verhaal!”

Marijke

het aanbod

Coachingsaanbod

Mijn Blog

Laatste Berichten

Christina von Dreien op een voetstuk?

Christina von Dreien op een voetstuk?

“Ik houd er niet van om mensen op een voetstuk te plaatsen, daarom zou ik nooit meedoen met wat jij nu organiseert over dansen met Christina von Dreien. Ook als je praat over Rolando Toro haak ik compleet af. ” Het was een goed en interessant gesprek dat ik laatst...

Lees meer
Dolfijn

Dolfijn

Ineens was ie er, de dolfijn! We dansten in harmonie met de natuur. Met alles wat we tegenkwamen. En ik kwam hém tegen. Ik werd er immens blij van. Volgde hem eerst een tijdje met mijn voelen. Zag daarna hoe hij dan weer uit het water door de lucht sprong en dan weer...

Lees meer
Veilig door samen dansen

Veilig door samen dansen

Je veilig voelen? Trauma-expert Bessel van der Kolk adviseert om samen te dansen en te zingen. Dat geeft ons een veilig gevoel en vergroot de levensvreugde. Laten we samen dansen Elke cultuur heeft haar eigen manier om met trauma om te gaan. In het Westen slikken we...

Lees meer

Kennis maken?

Het is altijd fijn om even met elkaar te bellen om te kijken of er een klik is. 

Facebook

E-mail