Biodanza met Julia

biodanza met Julia

Biodanza is samen dansen op heerlijke muziek, plezier hebben en thuiskomen in jezelf.

Het helpt je om je steeds vrijer te voelen en echt van je leven te genieten. Spelenderwijs voel je dat je vitaliteit toeneemt. Je leert om steeds trouwer te zijn aan jezelf, ook in het contact met anderen. Biodanza is voor iedereen die voluit wil LEVEN.

het aanbod

Dansworkshops

Weekgroepen

Wil je ook (nog meer) genieten van je leven? Sluit je dan aan bij één van mijn weekgroepen: op donderdagavond in Nijmegen, maandagavond in Wijchen en dinsdagmiddag in Nijmegen. De dinsdagmiddaggroep is speciaal voor mensen met weinig energie. Je kunt ook eerst drie keer komen proeven. Meer weten? Neem contact met me op!

vermoeid en pijnklachten

Weinig energie?

Twijfel je of je überhaupt kunt dansen omdat je heel weinig energie hebt of lijdt aan chronische pijnklachten? Mijn weekgroep op de dinsdagmiddag in Nijmegen richt zich speciaal op mensen met weinig energie. Ik nodig je uit om te ervaren dat biodanza voor iedereen is.

Zoals een deelneemster me liet weten: "Het was echt heerlijk. Had nooit gedacht dat ik al twee uur zou kunnen bewegen. Kijk uit naar de volgende."

Zie de agenda voor alle details. Of neem contact met me op.

Biodanza voor organisaties

Love in motion verzorgt nu ook biodanza voor organisaties. Elke workshop is maatwerk. Gun je je werknemers en je organisatie ook meer verbinding, energie, en betrokkenheid? Zoek je naar mogelijkheden om de tevredenheid van je werknemers te vergroten zodat ze zich echt thuis voelen in je organisatie en BLIJVEN? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Wist je dat je ook je tegoed van de meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen kunt inzetten voor een 10-rittenkaart? Kijk voor meer informatie op Meedoenregeling – Uitkering, schulden, laag inkomen – Diensten – Gemeente Nijmegen .

Maak kennis met Julia

Julia Arnscheidt

Eigenaresse Biodanza met Julia / Love in motion

 

 

Mijn eerste kennismaking met biodanza voelde als thuiskomen in mezelf. Ik was meteen verkocht. Ik denk dat ik nog nergens eerder zoveel vrijheid, acceptatie en verbondenheid had gevoeld.

julia arnscheid van biodanza met julia

Testimonials

Wat vinden anderen?

“Lieve Julia, ik heb genoten van je prachtige workshop. Heel puur, zuiver, krachtig. Wat je zegt, vertelt en danst, komt rechtstreeks uit je hart en je gevoel. … Ik werd er helemaal blij van.”

Guus

Deelnemer donderdaggroep

“Wat geniet ik van jou, van je lessen, van de muziek, de oefeningen, de opbouw, de mensen, de ruimte, de groeiende verbinding!

12 jaar biodanza in Hilversum heeft mijn leven veranderd en ik vond het moeilijk dat ik zoiets in Nijmegen niet vond. En nu dit!!! Zo fijn me te voelen landen, m’n plek in te kunnen nemen waar ik me welkom, veilig en thuis voel. Je enthousiasmeert en inspireert me.”

Annemieke

Deelnemer donderdaggroep

“Wat een prachtig thema … Ik voel iedere week dat jouw vitaliteit bij mij ook binnenkomt. Je straalt het ook uit. Biodanza heeft mij na een paar lessen al zoveel vitaliteit gebracht… maar ook blijheid, vriendelijkheid, verbondenheid, inzichten en fijne ‘nieuwe’ mensen leren kennen. … Dus ik kom als mijn energie het toelaat graag iedere week naar je toe.”

Anne

Deelnemer donderdaggroep

“Tijdens mijn weekje in Nijmegen heb ik heerlijk mogen meedansen met een vivencia van jou. Ik heb het als heel fijn ervaren. Ontspannen, oprecht. En een fijne groep mensen.”

Louisa

Deelnemer donderdaggroep

“Mij krijg je hier niet meer weg.”

Claudia

Deelnemer donderdaggroep

“Aan het eind van de workshop zijn alle mensen zo veel mooier dan aan het begin. Iedereen is zo puur.”

H.

Deelnemer donderdaggroep

Het was echt heerlijk. Had nooit gedacht dat ik al twee uur zou kunnen bewegen. En vond de sfeer om te beginnen inderdaad intiem en heel veilig. Dank. Kijk uit naar de volgende.

Melanie

Deelnemer dinsdagmiddaggroep

“Het ruilen van diensten blijkt helaas niet zo makkelijk. Dan maar dansend werken, ik merkte gisteren dat ik ook weer lekker meer in de flow was op mijn werk. Je biodanza-bijeenkomsten spelen daar zeker een grote rol bij en natuurlijk vooral de laatste keer met het ultieme thema!!!”

Ella

Deelnemer donderdaggroep

“Wat ’toevallig’ was: een biodanzacollega gaf een vivencia op het strand! … Ik begon te dansen en ik voelde het meteen: dit is biodanza. Die is hoe biodanza werkt. De muziek. De oefeningen. Het contact. Het non-verbaal communiceren. Het contact met mezelf. Het werkte meteen als een tierelier. Ik vond het zalig. … Ook het enthousiasme van mijn collega Julia sprak me erg aan. Voor mij nieuwe inspiratie; een ‘verversing’ van wat ik als biodanzadocent aan het doen ben.”

Lyan

Deelnemer workshop Schiermonnikoog

Mijn Blog

Laatste Berichten

Dolfijn

Dolfijn

Ineens was ie er, de dolfijn! We dansten in harmonie met de natuur. Met alles wat we tegenkwamen. En ik kwam hém tegen. Ik werd er immens blij van. Volgde hem eerst een tijdje met mijn voelen. Zag daarna hoe hij dan weer uit het water door de lucht sprong en dan weer...

Lees meer
Forever young

Forever young

Misschien ken je het liedje Forever young van Alphaville nog? Ik moest eraan denken toen ik naar het praatje van hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder over het dansende brein keek. Bewegen op muziek, het doet ongelofelijk veel met en voor onze hersenen. In één zin...

Lees meer
Durf jij dat?

Durf jij dat?

Toen ik laatst in Wijchen met mijn nieuwe groep danste, zei één van mijn dansers tegen mij: 'zo, jij bent écht van het contact hè?! Het is haast alsof je in me kruipt.' Het ging over oogcontact. Durf jij dat? Iemand in zijn ogen aankijken? Ik was superblij met haar...

Lees meer

Kennis maken?

Het is altijd fijn om even met elkaar te bellen om te kijken of er een klik is.