Dans nu mee in Franeker en Nijmegen!

Biodanza met Julia

biodanza met Julia

Biodanza is samen dansen op heerlijke muziek, plezier hebben en thuiskomen in jezelf.

Het helpt je om je steeds vrijer te voelen en echt van je leven te genieten. Spelenderwijs voel je dat je vitaliteit toeneemt. Je leert om steeds trouwer te zijn aan jezelf, ook in het contact met anderen. Biodanza is voor iedereen die voluit wil LEVEN.

 

Hieronder lees je eerst wat ik aanbied. Daarna kun je meer lezen over de achtergrond van biodanza, hoe een workshop er ongeveer uitziet en wat mensen zeggen die al bij me dansen.

het aanbod

Biodanza

Weekgroepen

Weekgroepen

Wil je ook (nog meer) genieten van je leven? Sluit je dan aan bij mijn weekgroep op in Franeker (maandag 19.30 uur) en in Nijmegen (woensdag 19.30 uur).

Je kunt altijd eerst drie keer komen proeven om te ervaren wat biodanza is. Drie keer omdat elke workshop weer zo anders is dan de vorige. Meer weten? Neem contact met me op!

Meteen aanmelden? Laat me weten in welke plaats je wilt komen dansen en geef me je naam en mailadres door, dan breng ik je op de hoogte van alle praktische details. Als je vragen hebt, bel of mail gerust.

In de agenda vind je de aankondiging van de workshops zodra het thema bekend is.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

dansdagen en workshops op maat

Dansdagen en workshops op maat

Ik organiseer ook dagworkshops. Daarbij laat ik mij graag leiden door impulsen die ik in mij waarneem. Zo heb ik begin 2022 een dagworkshop ‘dansen voor vrede’ georganiseerd, later een dag over ‘zelfliefde’ en recent een dag met als thema ‘in verbinding’. In de agenda staan alle geplande evenementen.

Een biodanzaworkshop op maat? Voor een vriendengroep, een verjaardagsfeest, een bijeenkomst in het kader van de Nieuwe Wereld… voor elke gelegenheid maak ik met veel liefde een of meer vivencia’s op maat. Een reactie: “Lieve Julia, de energie van zondag resoneert nog steeds. Een ervaring om nooit te vergeten.”

Heb je hier vragen over? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

biodanza voor organisaties

Biodanza voor organisaties en specifieke doelgroepen

Love in motion verzorgt ook biodanza voor organisaties en specifieke doelgroepen. Elke workshop, elk traject is maatwerk. Gun je je werknemers en je organisatie meer veiligheid, verbinding, energie, en betrokkenheid? Wil je graag creativiteit en leiderschap bij je medewerkers stimuleren? Zoek je naar mogelijkheden om de tevredenheid van je werknemers te vergroten zodat ze zich echt thuis voelen in je organisatie en BLIJVEN? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Een paar korte reacties: 

“Dit was echt waardevol”. “Grensverleggend”. “We hebben meer vertrouwen gekregen naar elkaar.” “Wat ik fijn vind: je mag gewoon zijn wie je bent. Het is goed.” “Ik ging na elke sessie vrolijk naar huis.” “Ik heb er meer zelfvertrouwen door gekregen.” 

Wat levert biodanza op?

wat levert biodanza op

Achtergrond van biodanza

Biodanza is vanaf de jaren ’60 gecreëerd door de Chileense psycholoog en medisch antropoloog Rolando Toro Araneda. Het is zijn antwoord op de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog die naar zijn mening had laten zien tot welk pervers niveau de mens kan afdalen. Biodanza is, zoals hij het zegt, voortgekomen uit een “heimwee naar liefde”. In biodanza is het Rolando Toro gelukt om de liefde en poëzie te combineren met wetenschap. Alle oefeningen zijn veelvuldig getest en onderzocht op hun effecten. Maar ik geloof dat het belangrijkst is dat Rolando een heldere visie had die steeds meer vorm heeft gekregen in een prachtig systeem van oefeningen dat inmiddels elke dag over de hele wereld wordt gebruikt.

In deze video hoor je Rolando Toro Araneda zelf vertellen hoe hij bij biodanza is gekomen.

Biodanza moet je ervaren

Biodanza is moeilijk in woorden of beelden te vangen, je moet het zelf ervaren. Wat doet de muziek met jou, wat doen de oefeningen? Hoe is het voor jou om je in een groep te bewegen die je misschien voor het eerst in je leven een écht veilige bedding geeft om helemaal jezelf te zijn?

Toch begrijp ik heel goed dat mensen ook graag beelden willen zien voordat ze naar een biodanza workshop gaan. Hoe dan ook is het ook altijd een risico om een filmpje van biodanza te tonen. Immers, kijken naar een groep die samen eet is anders dan zelf mee eten, kijken naar iemand die met een parachute uit een vliegtuig springt is anders dan zelf springen, en kijken naar iemand die danst is dus zeker ook anders dan zelf dansen.

In deze video zie je een impressie van een biodanza workshop gegeven door Zeki Tadros, een Egyptenaar die veel les heeft gegeven in Brazilië.

Opbouw workshop

Een workshop is altijd opgebouwd uit een vitaler en een rustiger gedeelte. Als facilitator werk ik elke keer met een thema en nodig ik je uit voor verschillende oefeningen. Dat zijn oefeningen voor jou alleen, oefeningen met één of meer anderen en ook oefeningen voor de hele groep. Vaak laat ik een stukje zien, alleen of met anderen, zodat je kunt zien wat de intentie van een dans is.

Het is nooit de bedoeling dat je precies nadoet wat ik doe, want dat ontstaat net als je eigen beweging altijd in het moment.  Je danst dus geen choreografie maar altijd je eigen dans. Leven gaat namelijk uiteindelijk niet om precies nadoen maar om zelf doen.

Biodanza is de dans van het leven. Het nodigt je uit om in een veilige setting te ervaren, te oefenen en te experimenteren. Alles wat je in je dagelijkse leven tegenkomt, kom je ook in de biodanza tegen en andersom. Alleen dan in een omgeving die er puur op gericht is om jou te faciliteren om (nog) blijer en vrijer door het leven te gaan.

Toen ik in november 2016 voor het eerst naar een weekgroep ging, voelde dat als thuiskomen. Al snel werd biodanza voor mij ‘mijn moment van de week’ waar ik weer mocht ontdekken wat het betekent om helemaal mezelf te zijn. Dat bleek heel belangrijk voor mij en daarom mocht er voor mij ook nooit iets tussenkomen. En inmiddels voelt het steeds meer alsof ik biodanza elke dag leef!

Dat gevoel van thuiskomen in jezelf gun ik jou ook! En daarom nodig ik je van harte uit om biodanza te komen ervaren. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor 3 keer proeven? Neem dan contact met mij op.

Testimonials

Wat vinden anderen?

“Lieve Julia, ik heb genoten van je prachtige workshop. Heel puur, zuiver, krachtig. Wat je zegt, vertelt en danst, komt rechtstreeks uit je hart en je gevoel. … Ik werd er helemaal blij van.”

Guus

“Mij krijg je hier niet meer weg.”

Claudia

“Tijdens mijn weekje in Nijmegen heb ik heerlijk mogen meedansen met een vivencia van jou. Ik heb het als heel fijn ervaren. Ontspannen, oprecht. En een fijne groep mensen.”

Louisa

“Wat geniet ik van jou, van je lessen, van de muziek, de oefeningen, de opbouw, de mensen, de ruimte, de groeiende verbinding!

12 jaar biodanza in Hilversum heeft mijn leven veranderd en ik vond het moeilijk dat ik zoiets in Nijmegen niet vond. En nu dit!!! Zo fijn me te voelen landen, m’n plek in te kunnen nemen waar ik me welkom, veilig en thuis voel. Je enthousiasmeert en inspireert me.”

Annemieke

“Ik voel me heel zacht en ook zacht dicht bij mezelf na de dansmiddag. Ik voel me prettig rustig en levend. Dankbaar.”

Mariëtte

“Wat een prachtig thema … Ik voel iedere week dat jouw vitaliteit bij mij ook binnenkomt. Je straalt het ook uit. Biodanza heeft mij na een paar lessen al zoveel vitaliteit gebracht… maar ook blijheid, vriendelijkheid, verbondenheid, inzichten en fijne ‘nieuwe’ mensen leren kennen. … Dus ik kom als mijn energie het toelaat graag iedere week naar je toe.”

Anne

“Aan het eind van de workshop zijn alle mensen zo veel mooier dan aan het begin. Iedereen is zo puur.”

Hansa

“Jij geeft zulke prachtige, heerlijke, fantastisch mooie vivencia’s!”

Mariska

“Wat ’toevallig’ was: een biodanzacollega gaf een vivencia op het strand! … Ik begon te dansen en ik voelde het meteen: dit is biodanza. Die is hoe biodanza werkt. De muziek. De oefeningen. Het contact. Het non-verbaal communiceren. Het contact met mezelf. Het werkte meteen als een tierelier. Ik vond het zalig. … Ook het enthousiasme van mijn collega Julia sprak me erg aan. Voor mij nieuwe inspiratie; een ‘verversing’ van wat ik als biodanzadocent aan het doen ben.”

Lyan

“Vivencia

Wie zegt dat Nederlandse mannen niet kunnen dansen? Zachte blikken in ogen, mooie mensen, ieder op een eigen manier bewegend op het ritme van het hart, de muziek. Geen gekunstelde pasjes, geen geprogrammeerde bewegingen, wat heerlijk is dat! Meebewegend op de golven van de energie die we neerzetten. Dans is kunst!

Ik zie de meest prachtige uitingen juist bij de mannen. Wat mooi om dat te zien. Dans van echte mensen met vuur en passie in hun hart.

Expressief zijn we in onze bewegingen. Wat een expansie, wat een power! En dan…

Weer terug naar de rust, de bezinning, de energetische vloeiende golven zijn onzichtbaar voor het oog maar zeker voelbaar. We sluiten de ogen en luisteren naar de zachte muziek.

Ik heb echt gnoten, en dat na zoveel twijfel of dat ik wel zou gaan…

Ode aan de dans en de mens.”

Elisabeth

“Het dansen op je dansdag was zo fijn. De groep voelde heel vertrouwd en ik kon en mocht mezelf zijn.
Ik kon vrij snel van hoofd naar hart zakken en voelen wat mijn lijf vertelde.
De energie in mijn lichaam zijn gang laten gaan.

Er waren momenten dat ik helemaal tot mezelf kon keren en momenten om in verbinding met de ander een speelse interactie te voelen.
Maar ook intiem, ontdekkend, aftastend, vrij, ongedwongen en vertrouwd.
Het dansen geeft mij zo’n boost. Hier kan ik nog dagen van nagenieten.

Zeker weten tot een volgende keer lieve Julia.”

Tineke

“Zeker kijk ik terug op een fantastische, warme (alsin zowel liefdevol als zweterig) prachtige dansdag!

Ik heb ontzettend genoten. Als ik erover na denk geloof ik dat jij best goed kunt toveren. Gisteren hielden even alle mensen van elkaar!

Wat een magische dag! Dankjewel! “

Melissa

“Je dansdag heb ik als heel bijzonder en intens ervaren. Ik heb ervan genoten. Fijne mensen, de warmte, twee prachtige verbindende vivencia’s, het samen heerlijk en gezellig eten en jouw hartvolle begeleiding.
Wat is het toch fijn om zo hartvol in verbinding te zijn met anderen. Wat een prachtige wereld zouden we hebben als iedereen dat zou doen.
Die avond thuis had ik het gevoel dat er heel veel ruimte om mijn hart zat. Mijn hart en rondom mijn hart voelde open en vrij. Dat was een nieuwe ervaring voor mij. Mijn grote dank daarvoor en ook voor de dansdag.
Als ik aan de dag terugdenk dan wordt het warm in mijn borststreek en krijg ik zin om nog meer te dansen. Ik raak nog eens een keer helemaal verknocht aan biodanza.”
Marko

Biodanza brengt mij dichter bij mijzelf, in contact met mijn lijf, met mijzelf en een ander. Het geeft mij een sereen gevoel met alles wat er op dat moment is. Juist de momenten dat er veel gebeurt in mijn leven. Tijdens de workshop zelf en ook daarna heeft het nog zijn uitwerking. Ik ervaar de lessen steeds weer als een groot cadeau voor mijzelf.

Karin

Wat was het weer een heerlijke avond. Je roept zoveel speelsheid in me op. Dank!

Bert

Ik ben heel blij met de mooie levenslessen! Dank Julia!

Diete

Lieve Julia, wat was het een heerlijke dag. Ik heb enorm genoten en maandag was de zachtheid nog steeds voelbaar. Heerlijk!

Marjolein

“Het ruilen van diensten blijkt helaas niet zo makkelijk. Dan maar dansend werken, ik merkte gisteren dat ik ook weer lekker meer in de flow was op mijn werk. Je biodanza-bijeenkomsten spelen daar zeker een grote rol bij en natuurlijk vooral de laatste keer met het ultieme thema!!!”

Ella

Het was echt heerlijk. Had nooit gedacht dat ik al twee uur zou kunnen bewegen. En vond de sfeer om te beginnen inderdaad intiem en heel veilig. Dank. Kijk uit naar de volgende.

Melanie

“Biodanza

Onze handen raken elkaar, willen elkaar vinden. En weten hoe ons te verbinden.

De dans van het leven samen beleven. Wat goed als je elkaar ontmoet.

Dansen en ook lachen. Als kinderen zijn wij. Zonder te denken. Vrij en blij.

Dan naar binnen, helemaal in jezelf. Je wezen begroeten, je ware ik ontmoeten.

In onze ogen ligt het vermogen elkaar te zien als heel bijzonder. Dat is een wonder.

Uitstijgen boven jezelf uit dit aardse gewelf is als een reis door het paradijs.”

Victor 22

“Biodanza is heerlijk vrij en toch verbonden met de ander. Dansen is bewegen en in een andere flow met jezelf komen…..
Het is niet alleen bewegen maar er gebeurt ook zeker iets met je vanbinnen. Kan zijn dat mannen dit tegen houdt. Pasjes dansen is echt niets voor mij……voel me dan niet vrij.
Als je langer danst, kom je in een soort verdieping . Bijna onwerkelijk. Soms heb ik het idee dat ik buiten mezelf dans.
Ik raad het iedereen aan. Vooral ook aan mannen die vaak achter hun PC zitten te turen. Dansen geeft je nieuwe inzichten in het leven. Het lost blokkades op. Heb ik regelmatig ervaren.
Biodanza opent me naar een gebied wat ik steeds meer wil leren kennen.”
Paul

“ik heb de hele dag genoten ondanks de warmte, in de kleine ruimte vond ik het nog intiemer en het in twee groepen dansen vind ik extra fijn omdat ik dan ook kan kijken als ik niet dans. De oefeningen samen en het alleen dansen vond ik heerlijk in evenwicht.
Tot slot wil ik jou nog heel hartelijk danken voor de heerlijke vivencias.”
Tom

“Het dansen doet me erg goed! Zo fijn om te voelen dat ik weer kan dansen en weer onder de mensen kan zijn. Zoals ik al zei, de groep voelt als een warm bad en ik vind dat je de lessen mooi geeft.”
Diete

“Het zingt, het klinkt in mij…wat een bijzonder feestelijke avond.
Het was alsof mijn hart meteen open ging!
Dankjewel voor de mooie avond!”
Ans

“Vorige week kwam ik weer met een big smile thuis van het dansen wat wil je nog meer.

In deze tijd met het negatief nieuws in kranten en tv is het soms lastig om positief te blijven en je niet te laten beïnvloeden door wat je om je heen ziet.
Door te dansen met elkaar, rustig in Yin vorm en dan later in Yang vorm haal je jezelf uit een soort slaapstand even alles uit je zelf halen en door te lachen met elkaar  krijg je een verbinding met mensen waardoor je er weer tegenaan kan en blij word en thuis soms ook zo maar zin in dansen hebt.”
Matty

“Je bent in staat om mij een gevoel van veiligheid te geven. Waar wantrouwen en het gevoel van onveiligheid zo in mijn lijf zijn gaan zitten. 

Je uitnodiging om ook steeds de eigen grenzen te ervaren en vooral dan ook aan te geven. Je doet dit met weinig woorden…
Net voldoende om uit mijn Comfort zone te voorschijn te komen. …
Ik blijf oefenen om meer liefde te geven en te ontvangen. En de ervaringen mee te nemen naar het leven buiten de Biodanza. 
En juist dat laatste ervaar ik keer op keer. Mijn verharde kant is doorlaatbaarder geworden. Duurt minder lang. Met liefde voor mezelf ben ik op heel moeilijke momenten in staat gebleken ook voor mezelf te blijven zorgen.
De invloed van Biodanza toont zich keer op keer.”
Roos

Ik heb op je dansdag mooie vivencia’s ervaren met een aantal mensen en voelde me verbonden. De liefde als levensenergie kon stromen. Geven en ontvangen. Openheid, veiligheid en overgave.

Ton

“Ik vind biodanza bij Julia heel fijn! De thema’s zijn zorgvuldig gekozen en heel herkenbaar. Heel origineel en prikkelend ook… Ik merk hoezeer ik me op anderen afstem, en daarbij mezelf vaak vergeet. Door de biodanza word ik daar bewuster van. Niet altijd lukt het me, maar ik kan steeds vaker echt ontspannen in contact met de ander..  Zeker de tweede helft vind ik altijd superfijn – vaak heel teder en intens. Elke avond ga ik vol energie en voeding naar huis, met zin in een volgende keer. Al ben ik dan ook vooral in het nu.. volop aan het nagenieten… “

Leonie

“Dag lieve Julia, de energie van zondag resoneert nog steeds, wat een prachtige beleving heb jij ons gegeven en hebben we zo met elkaar gehad. Een ervaring om nooit te vergeten.”

Stella

“Lieve Julia, ik wil je bedanken voor de manier waarop jij biodanza geeft. Helemaal, zo mooi. Dat doet mij goed en heeft me al veel gebracht.”

Esther

“Ik hou van de teksten van jouw nieuwsbrieven. Wat ik bij de maand juni in mijn dagboek heb gezet: onderweg naar harmonie. Wat ik mooi vond afgelopen maandag was dat je opstond om je schrift te pakken voor de woorden ‘onderweg naar’. Een belangrijke toevoeging. Zo voelde het voor mij ook. Dank daarvoor.”

José

“Wauw, wat een bijzondere dansdag was het gisteren. Met momenten verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. … Het voelt alsof ik weer een stukje dichterbij mezelf ben gekomen. Ik voel me letterlijk een stuk warmer van binnen. Hetzelfde gevoel als na een dagje wellness… helemaal ontspannen.

Bedankt dat ik jou heb ontmoet en de andere lieve dansers. Het was een heel fijne ervaring.”

Tineke

“Voor mij was de dag zó passend in het thema waar ik mee worstel. Je wilt niks anders dan verbinden, wanneer je je eenzaam voelt. En verbinden lukte. Je workshop was als een logisch verhaal opgebouwd. Heel mooi en overdacht gedaan, helend voor mij. En heel veel prachtige muziek! Dat kan op het juiste moment ook zo goed doen!.
Vandaag voelde ik eindelijk weer energie om dingen aan te pakken, en daar voel ik me blij over.
Dank je wel voor de prachtige dag die me weer heeft omgetoverd tot de persoon die ik graag ben.”
Ina

“Biodanza heeft mij altijd heel veel gedaan, zonder dat ik er goed woorden aan kon geven. Wat schetst mijn verbazing toen ik van een nieuwe cursist hoorde dat ze er eigenlijk over nagedacht had om naar een psycholoog te gaan, maar dat ze toch had besloten eerst eens te voelen wat biodanza met haar zou doen! En daar had ze helemaal gelijk in.
Wat een mooi inzicht! Zo voelt het voor mij zelf namelijk ook. Ik kom elke week weer bij mijn zachtheid en mijn gevoel. Moeilijk uit te leggen wat het precies allemaal met je doet, maar er gebeurt zo veel tijdens de avonden en het werkt zeker door in je dagelijks leven.

Prachtig om naar binnen te keren tijdens het dansen, maar ook om uit te reiken en verbinding te maken met de inmiddels zo vertrouwde groep mooie mensen.

Het viel me de afgelopen avonden ook echt op hoe organisch het gaat dat er zo’n mooie vertrouwde verbinding ontstaat met de deelnemers. Ik kom elke maandagavond weer dankbaar, blij en met een warm hart thuis.

Dank je wel voor jouw geweldig goede begeleiding hierbij!”

Julia

“Voor mij doorleeft Julia wat ze doorgeeft. Ze doet niet, ze is. Ik ervaar een oprechte intentie.
Ik voel veiligheid en geborgenheid. Ik voel ook veel blijheid en speelsheid en daar hou ik van.
Dit alles maakt dat er een energetisch veld van liefde is. En daarin mogen we gewoon zijn wie we zijn en anderen ontmoeten. Wat wil je nog meer?!”

Lilian

Lieve Julia, ik heb je dansdag als een warm bad beleefd. Het was een magische en zeer bijzondere dag. Ik heb mooie en bijzondere ontmoetingen gehad in de dans. en veel liefde ervaren. En het was heel mooi en afwisselend in elkaar gezet. Bedankt voor deze bijondere ervaring.

Hella

De vakantie is nog maar net begonnen en ik mis het wekelijks dansen nu al.

Ida

logo biodanza met Julia

 

Heb je vragen over biodanza of de coaching die ik geef?

Wil je je aanmelden voor een biodanzagroep of andere activiteit? Of een afspraak inplannen voor een coachingsgesprek?

Ik ben bereikbaar per telefoon, whatsapp of mail:

06 25007217

info@loveinmotion.nl

Ook kun je me via messenger vanaf mijn facebookpagina bereiken:

Facebook

 

Betaalinformatie: je kunt bij mij contant betalen of het afgesproken bedrag overmaken naar NL33 TRIO 0338 4195 43 tnv Love in motion ovv JE NAAM + waar het geld voor is. (bv. coaching + datum; strippenkaart; abonnement etc.)

Ik ben aangesloten bij de Vereniging Biodanzadocenten Nederland (VBN). De bijbehorende klachtenregeling kun je opvragen via klachten@biodanza.nl.

Daarnaast ben ik als tutor verbonden aan de Biodanzaschool Midden Nederland.

KvK 66903777             BTW 203740555 B02

 

 

 

het aanbod

Dansworkshops

Weekgroepen

Weekgroepen

Wil je ook (nog meer) genieten van je leven? Sluit je dan aan bij mijn weekgroep op maandagavond in Franeker (19.30-21.30 uur) en woensdagavond in Nijmegen (19.30-21.30 uur).

Je kunt altijd eerst drie keer komen proeven om te ervaren wat biodanza is. Drie keer omdat elke workshop weer zo anders is dan de vorige. Meer weten? Neem contact met me op!

Of meld je meteen aan. Laat me weten in welke plaats je wilt dansen en geef me je naam en mailadres door, dan breng ik je op de hoogte van alle praktische details. Als je vragen hebt, bel of mail gerust.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

dansdagen en workshops op maat

Dansdagen en workshops op maat

Ik organiseer ook dagworkshops. Daarbij laat ik mij graag leiden door impulsen die ik in mij waarneem. Zo heb ik begin 2022 een dagworkshop ‘dansen voor vrede’ georganiseerd, later een dag over ‘zelfliefde’ en recent een dag met als thema ‘in verbinding’. In de agenda staan alle geplande evenementen.

Een biodanzaworkshop op maat? Voor een vriendengroep, een verjaardagsfeest, een bijeenkomst in het kader van de Nieuwe Wereld… voor elke gelegenheid maak ik met veel liefde een of meer vivencia’s op maat. Een reactie: “Lieve Julia, de energie van zondag resoneert nog steeds. Een ervaring om nooit te vergeten.”

Heb je hier vragen over? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

biodanza voor organisaties

Biodanza voor organisaties

Love in motion verzorgt ook biodanza voor organisaties. Elke workshop, elk traject is maatwerk. Gun je je werknemers en je organisatie meer veiligheid, verbinding, energie, en betrokkenheid? Wil je graag creativiteit en leiderschap bij je medewerkers stimuleren? Zoek je naar mogelijkheden om de tevredenheid van je werknemers te vergroten zodat ze zich echt thuis voelen in je organisatie en BLIJVEN? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Een paar korte reacties: 

“Dit was echt waardevol”. “Grensverleggend”. “We hebben meer vertrouwen gekregen naar elkaar.” “Wat ik fijn vind: je mag gewoon zijn wie je bent. Het is goed.” “Ik ging na elke sessie vrolijk naar huis.” “Ik heb er meer zelfvertrouwen door gekregen.” 

Wist je dat je ook je tegoed van de meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen kunt inzetten voor een 10-rittenkaart? Kijk voor meer informatie op Meedoenregeling – Uitkering, schulden, laag inkomen – Diensten – Gemeente Nijmegen .

Maak kennis met Julia

Julia Arnscheidt

Eigenaresse Biodanza met Julia / Love in motion

 

 

Mijn eerste kennismaking met biodanza voelde als thuiskomen in mezelf. Ik was meteen verkocht. Ik denk dat ik nog nergens eerder zoveel vrijheid, acceptatie en verbondenheid had gevoeld.

julia arnscheid van biodanza met julia

Mijn Blog

Laatste Berichten

Het woord biodanza zette mij op het verkeerde been

Het woord biodanza zette mij op het verkeerde been

Man, heb ik je aandacht? Met deze reactie op het blog van Julia wil ik vooral mannen aanspreken. Jij bent net zoals ik een stoere en sterke vent die van vrouwen houdt. Dansen is alleen voor softies. Heb ik je aandacht? Lees dan vooral verder en laat je verrassen. Ik...

Lees meer
Vrij dansen? Biodanza is zoveel meer dan dat

Vrij dansen? Biodanza is zoveel meer dan dat

Dacht je toen je voor het eerst van biodanza hoorde dat het vooral gaat om lekker vrij dansen? Als je het nog niet zelf ervaren hebt, heb ik nieuws voor je: biodanza is zoveel meer dan dat. In dit artikel vertel ik je graag wat biodanza je nog meer te bieden heeft dan...

Lees meer
Waarom dansen met een beginner’s mind?

Waarom dansen met een beginner’s mind?

Dansen met een beginner’s mind? In dit artikel leg ik je graag uit waarom dit een van de beste wegen is om optimaal van biodanza te profiteren. Hoe lang dans jij al? Het maakt in feite helemaal niet uit of je net begint of al tien of twintig jaar danst. Biodanza is...

Lees meer

Kennis maken?

Het is altijd fijn om even met elkaar te bellen om te kijken of er een klik is. 

Facebook

E-mail