Wil je ook meer leven vanuit je hart?

Hoe beantwoord je de vraag ‘wie ben jij’? Ik ben zo veel! En ik heb altijd weerstand gevoeld om me in een hokje te (laten) plaatsen. Laat mij maar lekker vrij…

Ik hou van dansen, al heel mijn leven lang. Als ik dans, word ik blij. Ik vind het heerlijk om me over te geven aan de muziek en mijn lichaam te volgen in wat het te vertellen heeft. En sinds ik aan biodanza doe ben ik me er steeds meer van bewust geworden dat dansen ook nog eens heel goed is voor onze gezondheid en ons hele menszijn.

Biodanza heeft mij geholpen om uit mijn hoofd in mijn lichaam te zakken. Ik durf nu te voelen en ik durf wat ik voel serieus te nemen. Ik ben in contact gekomen met mezelf en daardoor ook veel ontspannener in het contact met anderen. Wat een bevrijding! Biodanza betekent ‘dans van het leven’. Regelmatig biodanza doen heeft mij veel geleerd over hoe ik beter en gelukkiger kan leven. Meer over biodanza en wat ik op dat gebied aanbied lees je op mijn pagina dans.

Ik hou van mensen. Wij hebben zo’n ongelooflijk groot potentieel, alleen beseffen we dat vaak zelf niet of komen we er niet goed bij. Coaching vind ik een geweldige manier om er wél goed bij te komen. Want als coach ondersteun ik je om bij je kern te komen en alle veranderingen waar jij naar verlangt te realiseren. Anders dan je vrienden of familie kan ik er helemaal voor jou zijn, zonder enig eigen belang. Jij staat centraal.

Het liefst coach ik je buiten in de natuur. Als wandel- en natuurcoach gebruik ik dan alles wat we tegenkomen wat jouw proces kan ondersteunen. Ook binnen zijn er mooie mogelijkheden. Als danscoach onderzoek ik met je waar patronen jou belemmeren en waar jij in beweging mag komen. Als lifecoach begeleid ik je graag op de manier die het beste bij je past. Mijn aanbod op dit vlak vind je op de pagina coaching.

Jaaaaa, en ik hou van spelen. Wat dat betreft kom ik van ver. Ik moest eerst helemaal vastlopen in een burn-out voordat ik het kind in mij weer kon omarmen. Met vallen en opstaan heb ik opnieuw moeten leren om te voelen waar ik nu eigenlijk echt zin in heb. Daarna moest ik een enorme schaamte voorbij. En alle moed verzamelen om ook echt de eerste stap te durven zetten. En jeeee, wat een oogst krijg je dan! Ik weet zeker dat onze wereld er heel anders zou uitzien als we dit proces allemaal zouden doorlopen. Dus ook daar help ik je graag bij. Voor jou, én voor de wereld. Want ik geloof: dit doe je niet alleen voor jezelf… dit is eigenlijk waarom we hier zijn.

julia arnscheid van biodanza met julia
logo biodanza met Julia

 

Heb je vragen over biodanza of de coaching die ik geef?

Wil je je aanmelden voor een biodanzagroep of andere activiteit? Of een afspraak inplannen voor een coachingsgesprek?

Ik ben bereikbaar per telefoon, whatsapp of mail:

06 25007217

info@loveinmotion.nl

Ook kun je me via messenger vanaf mijn facebookpagina bereiken:

Facebook

 

Betaalinformatie: je kunt bij mij contant betalen of het afgesproken bedrag overmaken naar NL33 TRIO 0338 4195 43 tnv Love in motion ovv JE NAAM + waar het geld voor is. (bv. coaching + datum; strippenkaart; abonnement etc.)

Ik ben aangesloten bij de Vereniging Biodanzadocenten Nederland (VBN). De bijbehorende klachtenregeling kun je opvragen via klachten@biodanza.nl.

Daarnaast ben ik als tutor verbonden aan de Biodanzaschool Midden Nederland.

KvK 66903777             BTW 203740555 B02

 

 

 

Facebook

E-mail