Tekst vanuit het hart

biodanza met julia

Tekst vanuit je hart

Wat wil je écht zeggen? Met schrijven met impact help ik jou om op te schrijven wat er in je hart leeft. Een boek over je leven, een boodschap voor je naasten, teksten voor je website, elke tekst gaat over wie je bent en wat belangrijk voor je is om over te brengen naar anderen.

 

 

 

het aanbod

Tekst vanuit het hart – schrijven met impact

Je levensboek

Wat wil jij over je leven delen? Ik help je graag om je levensboek te schrijven. Neem vrijblijvend contact met me op.

Tekst vanuit het hart

Wil je iemand verrassen met een tekst vanuit je hart of zoek je juist iemand die jou vanuit zijn hart kan portretteren? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Zakelijke tekst vanuit het hart

Teksten voor je website? Een boek over jou en je expertise? Ik denk, kijk en schrijf graag met je mee. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Maak kennis met Julia

Julia Arnscheidt

Eigenaresse Schrijven met impact/ Love in motion

 

Ik heb altijd al genoten van spelen met taal. En als gevoelsmens kan ik niet anders dan mijn hart laten spreken in alles wat ik schrijf. Graag help ik je erbij om dat ook voor elkaar te krijgen in alle teksten die er voor jou écht toe doen.

julia arnscheid van biodanza met julia

Testimonials

Wat vinden anderen?

“Ik heb je tips al bekeken. Hier kan ik heel veel mee! Ik wil ze binnenkort even groots uitwerken. Top.”

Sabine de Groot

“Julia heeft mij geholpen met de finishing touch van mijn website. Zij weet de kern te benoemen van wat er mist, daar waar ik mij blind staarde.

Door Julia’s expertise kloppen nu alle pagina’s met elkaar. Mijn website was af, maar nu is het ook een eenheid en logisch geheel! Ik ben er zo blij mee! Dit alles zet mijn missie kracht bij!”

Inge Dekker

“Vanuit de gemeente Wijchen hebben we Julia Arnscheidt gevraagd om het werk van het Sociaal Wijkteam duidelijker op de kaart te zetten. Dit heeft zij gedaan door vanuit de inwoner te denken: door aan te sluiten bij hulpvragen die mensen kunnen hebben. Hiervoor heeft ze 8 medewerkers van de wijkteams geïnterviewd met de vraag waarvoor mensen bij hen terecht kunnen. Het resultaat was een reeks prettig leesbare stukjes die het Sociaal Wijkteam als heel laagdrempelig presenteerden. Juist door vanuit de lezer te denken en te schrijven weet Julia een heel toegankelijk beeld neer te zetten. Dat is precies waar we naar op zoek waren.”

Lucas Van Horck

Beleidsadviseur, Gemeente Wijchen

Mijn Blog

Laatste Berichten

Dolfijn

Dolfijn

Ineens was ie er, de dolfijn! We dansten in harmonie met de natuur. Met alles wat we tegenkwamen. En ik kwam hém tegen. Ik werd er immens blij van. Volgde hem eerst een tijdje met mijn voelen. Zag daarna hoe hij dan weer uit het water door de lucht sprong en dan weer...

Lees meer
Forever young

Forever young

Misschien ken je het liedje Forever young van Alphaville nog? Ik moest eraan denken toen ik naar het praatje van hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder over het dansende brein keek. Bewegen op muziek, het doet ongelofelijk veel met en voor onze hersenen. In één zin...

Lees meer
Durf jij dat?

Durf jij dat?

Toen ik laatst in Wijchen met mijn nieuwe groep danste, zei één van mijn dansers tegen mij: 'zo, jij bent écht van het contact hè?! Het is haast alsof je in me kruipt.' Het ging over oogcontact. Durf jij dat? Iemand in zijn ogen aankijken? Ik was superblij met haar...

Lees meer

Tips om te schrijven?

Op mijn website schrijvenmetimpact.nl heb ik jarenlang geblogd. Wil je tips om zelf betere teksten te schrijven? Kijk dan alvast even op die site.

Wil je dat ik met je meedenk of je help met schrijven? Neem dan contact met me op.

Ik help je graag

Wil je dat ik met je meedenk of iets voor je schrijf?

Neem vrijblijvend contact met me op.

Kennis maken?

Het is altijd fijn om even met elkaar te bellen om te kijken of er een klik is.